Stabil og trygg samarbeidspartner

Siden 80-tallet har LLENTAB levert i overkant av 20 bygg til landbasert oppdrett. Gjennom samarbeidet de har med GL-Bygg føler de nå at de kan vise til en unik kompetanse når det kommer til prosjektering av anlegg til oppdrettsnæringen.

 LLENTAB Group designer, produserer og markedsfører multifunksjonelle stålbygg for et bredt spekter av næringer og formål. LLENTAB-konseptet for stålbygg er anerkjent for sin effektive konstruksjon, høye kvalitet og tilpasningsevne til ulike behov og krav.

– Vi er et relativt lite selskap i Norge, men vi har store eiere i Sverige og vi er representert i flere land i Europa. For oss er det jo interessant å få muligheten til å jobbe litt internasjonalt og tenkt litt på dette med å tilpasse seg andre kulturer. LLENTAB har produksjon av stål i Sverige og vi har konstruktører i flere land. Blant annet Polen, Tsjekkia og Sverige.

 

 

I korte trekk produserer vi et eget bæresystem i stål. I Norge blir det tradisjonelt brukt handelsstål, mens vi lager egne profiler i stål. Vi profilerer søyler, takdragere og sekundærstål i eget anlegg som rollformer stålet til profiler som vi da bruker som bæresystem, forklarer Jørn Johnsen, prosjektutvikler i LLENTAB Norge.

– Vi har også en fabrikk som produserer veggelement som følger de energikravene vi har i Norge og som byggherren vil ha, legger han til.