logo-white-01

Vil du være med å bygge for framtiden?

2020 og 2021 gikk inn i historiebøkene som noen av våre aller beste år, hvor vi til sammen fikk en omsetning på ca. 900 millioner. Ordreboka for 2022 begynner allerede å fylles opp, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige folk. Er du den vi leter etter?

Vi i GL-Bygg har nå behov for både prosjektledere, formenn/bas og fagarbeidere innenfor tømmer- og betongfagene.

Hos GL-Bygg har vi alltid kunden i fokus, og vi gjør alt vi kan for å gi kunden trygghet gjennom den kompetansen våre ansatte innehar.

Ordrereserven for i år er både stor og spennende. Vi vil komme til å få bruk for all den gode kompetansen og kapasiteten vår, både i vårt historisk naturlige nedslagsfelt i Namdalen og Helgeland – men fremover også utenfor det vi over tid har definert som vårt naturlige geografiske nedslagsfelt.

De siste årene har vi vært gjennom mange store og spennende prosjekter. Blant annet ny laksefabrikk på Marøya i Nærøysund, et stort nytt settefiskanlegg på Svaberget i Bindal, nytt basseng i Grong og ny Biltema-butikk i Namsos – for å nevne noe.

Flere store prosjekter står nå for tur. Vi satser friskt og har store ambisjoner om å bli en ledende entreprenør og samarbeidspartner for blå sektor i midt-Norge, i tillegg til de øvrige segmenter vi har jobbet med. Hos oss vil du få muligheten til å bli en del av et faglig sterkt miljø, hvor det er rom for utvikling, både faglig og på det personlige plan.

Kjenner du at dette har pirket litt borti nysgjerrigheten din? Kjenner du at du kanskje kan være rett person for oss? Ikke nøl med å ta kontakt. Send oss en e-post på personal@gl-bygg.no enten om du har spørsmål eller om du ønsker en prat med oss.

Hvem er vi?

GL-Bygg er en allsidig problemløser for små og store byggherrer. Vi prosjekterer og bygger skoler, administrasjonsbygg, institusjoner, næringsbygg, bygg for landbruket, kraftanlegg, lakseslakteri og settefiskanlegg. Hos oss får du en spennende og utfordrende jobb – og ikke minst et morsomt og godt arbeidsmiljø med flotte kolleger.

Helt siden starten i 1988 har GL-Bygg markert seg som en solid og kompetent samarbeidspartner for sine oppdragsgivere, noe vi har ambisjoner om å fortsette som med uforminsket kraft.

© 2021 GL Bygg AS – Design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media AS