GL-Bygg AS med nytt storprosjekt i Namsos

GL-Bygg AS har vunnet anbudsrunden om å sette opp Biltema-varehuset på Spillum i Namsos.

I GL-Bygg AS går vi en hektisk men veldig spennende tid i møte med signering av flere store kontrakter, mot slutten av forrige uke fikk vi bekreftet at vi har landet enda en stor kontrakt.

Dette blir et stort prosjekt hvor GL-Bygg AS skal være totalentreprenør. Bygget til Biltema har klare krav til miljøvennlige og energieffektive løsninger samt tekniske installasjoner så dette blir et spennende prosjekt som vi gleder oss til å komme i gang med.

Om ikke lenge skal vi igang med klargjøring på tomta og betongarbeidet skal være i gang allerede før jul. Selve betongarbeidet tar vi oss av selv, men til andre deler av jobben vil vi benytte lokale underleverandører. Ringvirkningene dette vil ha for lokalt næringsliv og den verdiskapningen som skjer når store og små bedrifter jobber sammen i slike prosjekt er utelukkende positive.  Dette er viktig for oss i GL-Bygg AS.

Vi ser frem til godt samarbeid og takker for oppdraget!

FOTO: BJØRN TORE NÆSS, NAMDALSAVISA

 

 

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no