Vi har behov for flere flinke folk

Er du den rette for oss – eller kanskje enda viktigere – er vi den rette for deg?

Vi har bygd både flyplassterminaler, skolebygg, basseng, omsorgssentre, boliger, kommunehus, kraftstasjoner, landbaserte oppdrettsanlegg og store laksefabrikker.

Med fokus på bærekraft, miljø, kontinuerlig forbedring og godt arbeidsmiljø skal vi fortsette å utvikle oss i årene som kommer. Vi har satset hardt på forbedring og bærekraft – og vi ønsker å gjøre det vi kan for å bidra til energi- og ressurseffektivitet i tillegg til at vi jobber for å minimere miljøbelastningen.

GL-Bygg har ambisjoner om å bli en ledende entreprenør og samarbeidspartner for blå sektor langs hele kysten – i tillegg til de øvrige segmentene vi har jobbet med. Hos oss vil du få muligheten til å bli en del av et faglig sterkt miljø, hvor det er rom for utvikling, både faglig og på det personlige plan.

For å nå denne ambisjonen, har vi behov for flere flinke folk innenfor blant annet:

  • Kalkulasjon
  • Prosjektledelse
  • Økonomi
  • BAS / formenn / anleggsledere
  • Fagarbeidere betong og tømmer

 

Kjenner du at du begynner å lure litt på hvordan det egentlig er å jobbe i GL-Bygg?

– Det beste med å jobbe i GL-Bygg er todelt – du har det gode samholdet og den faglige kompetansen som finnes hos de ansatte, sier Andreas Fristad.

Han er født i Vestfold, men oppvokst på Tynset. De siste 14 årene har han hatt adresse i Grong og siden august 2016 har han vært ansatt i GL-Bygg. Her har han han gått gradene fra å starte som produksjonsmedarbeider til å i dag være anleggsleder på et settefiskanlegg med en grunnflate på hele 13.000 kvadrat.

Fått mer ansvar

– Siden jeg startet i GL-Bygg har jeg fått tatt en del kurs samt bas-skole og formann-skole. Jeg trives veldig godt i GL-Bygg og føler virkelig at de hører på mine ønsker og at jeg får lov til å utvikle meg i den retningen jeg ønsker, sier han

Hvem er vi?

GL-Bygg er en totalentreprenør som satser på å drive bærekraftig entreprenørskap med langsiktig verdiskaping tuftet på god drift, digitalisering og kontinuerlig forbedring. De siste årene har vi vært gjennom mange store og spennende prosjekter. Blant annet ny laksefabrikk på Marøya i Nærøysund, et stort nytt settefiskanlegg på Svaberget i Bindal, nytt basseng i Grong og ny Biltema-butikk i Namsos – for å nevne noe.

Flere store prosjekter står også for tur. Et nytt lagerlokale står ferdig på Skogmo i Overhalla og et nytt administrasjonsbygg ble ferdig nå i vinter.

Les mer om hvem vi er HER

GL-Bygg satser friskt og har store ambisjoner om å bli en ledende entreprenør og samarbeidspartner for blå sektor langs hele kysten.
Vi er sertifisert etter Achilles Utilities NCE – et leverandørregister og et kvalifiseringssystem som brukes av energibransjen til å administrere leverandørinformasjon og risiko i leveringskjeden, og til effektive innkjøp i tråd med EUs regelverk.

GL-Bygg er også godkjent Miljøfyrtårn og registrert i Startbank-registeret i tillegg til at vi nå er ISO-sertifisert på ISO 9001 (kvalitet) ISO 14001 (miljø) og ISO 45001 (arbeidsledelse)

 

 

Vil du være med på laget og hjelpe oss med å bygge for framtiden?

Nysgjerrig? Send oss en e-post på personal@gl-bygg.no om du har spørsmål eller ønsker en prat med oss. Du kan også ta kontakt Arne M. Galguften, mob. 915 95 533.

 

 

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no