Omorganisering i GL-Bygg AS

Arne Magne Galguften tar over som ny daglig leder i GL-Bygg. Per Kristian Skaret som har vært daglig leder i over 10 år ønsket avløsning og når han nå nærmer seg 62 år føler han det er riktig tidspunkt for å slippe til nye krefter.

Per går over i ny stilling som prosjektleder med det operasjonelle ansvaret for entreprenørvirksomheten. Han understreker selv at det ikke ligger noen dramatikk i dette og han ser fram til å få bruke hele sin arbeidsinnsats på det operasjonelle. – Og det er ikke noe problem og overlate roret til Arne Magne som har full oversikt og detaljkunnskap om bedriften gjennom mange år.

GL-Bygg takker Per Kristian for en kjempejobb som daglig leder i 10 år, hvor bedriften har oppnådd gode resultater og godt omdømme. Vi er glad for at vi fortsatt skal ha hans kunnskap om byggebransjen i en framtredende rolle som prosjektleder.

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no