Tidenes største kontrakt på plass for GL-Bygg AS

SinkabergHansen AS velger GL-Bygg AS som entreprenør til større prosjekt.

SinkaBergHansen AS har valgt GL-Bygg AS som leverandør av totaltenterprise for  laksefabrikken på Marøya og vi får en sentral rolle i byggingen av RAS-anlegget ved Svaberget. Totalt sett vil dette utgjøre 30 000 kvadratmeter med industribygg som skal opp.

Byggene skal reises på Marøya og Svaberget. Ute på Marøya er vi allerede kommet i gang, og her skal det ferdigstilles innen 1 juni 2021. Ved Svaberget er det ikke lenge før vi skal i gang med en omfattende støpejobb og endelig ferdigstillelse her er 1 januar 2022.

Vi ser positivt på det at SinkabergHansen AS velger lokale aktører når et slikt prosjekt skal settes igang. Dette vil gi store ringvirkninger i det lokale næringsliv, for både entreprenører og underleverandører.

Vi er stolte over å ha fått oppdraget og ser frem til et godt samarbeid.

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no