Det tar form på Kullbryggholmen

Basmøte på byggeplass for å inspisere at alt går etter planen.

Nå begynner det virkelig å skje ting på kullbryggholmen hvor vi har betongarbeidet, her skal det bygges 30 leiligheter på Rørviks beste tomt også omtalt som Diamanten. Vi er kommet godt i gang med prosjektet og jobber nå med en parkeringskjeller, vi er engasjert av Havnegata Eiendom på prosjektet. Det beste med å være entreprenør er å være med på å skape noe, se at byggene reise seg. Så nå syns vi det er ekstra spennende å følge fremgangen på byggingen via vårt webkamera

Når vi først er kommet godt i gang med et prosjekt, syns vi selvfølgelig det er gøy å vise frem hva vi gjør også. I forrige uke ble Grong VG1 bygg og anleggsteknikk invitert på en omvisning på to av våre byggeplasser på Rørvik.

Elevene fikk omvisning både på Kullbryggholmen og laksefabrikken, her fikk de se betongfaget i praksis. Det er mye læring i å komme ut på en byggeplass og se hvordan faget utføres. Det kan man ikke gjenskape i et klasserom. Elevene fikk en grundig gjennomgang av hvordan vi jobber i GL-Bygg AS, kanskje vi snart ser dem igjen som lærlinger?

Nysgjerrige elever følger nøye med på alt som skjer ute på byggeplass.

 

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no