Hvordan forholder GL-Bygg seg til Covid-19

GL-Bygg AS som andre bedrifter merker det godt på kroppen at vi er inne i en annerledes periode.Det er viktig for oss å balansere mellom å holde produksjon i gang etter de planer som ligger, og tenke på det som tross alt er viktigst, helsen og sikkerheten til våre medarbeidere.

Vi har diskutert og delvis planlagt ut fra flere scenarier men vi må raskt endre oss ettersom retningslinjer fra det offentlige fort endrer seg fra dag til dag.

Samtidig gjør vi vårt absolutt ytterste for å etterleve de retningslinjer som har komme fra offentlige Norge / FHI med flere innenfor hygiene, renhold og unngå nærkontakt og har innført følgende tiltak:

  • For å hindre smitte ute på våre byggeplasser oppfordrer vi til god hygiene og sørger for enkel tilgang til håndvask og desinfiserende.
  • Vi oppfordrer de ansatte til å ikke jobbe for tett og unngå å samles i større grupper.
  • Det er viktigere en noen gang at vi er flinke til å benytte digitale møter fremfor de fysiske.
  • Vaskefrekvensen på brakker, rigger og kontor er økt betraktelig.
  • -Ansatte som kommer fra utenlandsreise, skal selvsagt gjennomføre 14 dager karantene
  • Ansatte som føler sykdom el. skal holde seg borte fra byggeplass, og evt. ta kontakt telefonisk med lokal helsestasjon

Det er en vanskelig situasjon vi nå står oppe i, for oss og mange av våre underleverandører er det viktig at vi er operative så lenge det er forsvarlig, men dette vurderes forløpende.

 Det viktigste er tross alt hindre smitte og å sikre liv og helse.

Vi ønsker dere alle en god helg, ta vare på hverandre og se fremover så klarer vi dette i fellesskap.

 

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no