Hunn skole i Overhalla, montering av første massivtreelement.

August 2022 er en måned lærere og elever ved Hunn skole i Overhalla gleder seg til. Da står nye Hunn skole ferdig og er klar for overrekkelse.
Skolen skal totalrehabiliteres hvor hovedbygget blir nytt både innvendig og utvendig, samt ny gymsal i betong og en ny fløy i massivtre.

GL-Bygg AS har jobben som total-entreprenør og Overhalla Kommune er byggherre på dette prosjektet.

Denne uken markerte starten på arbeidet med massivtre. Den første av totalt seks lastebiler med massivtre ble levert onsdag 02.06, og få timer etter var monteringen i gang. Leverandør vi har valgt er Splitkon holder til på Modum. De leverer norskproduserte massivtreelement av høy kvalitet.
Vi har tidligere hatt mindre oppdrag hvor massivtre er inkludert, men dette blir så langt det største bygget vi setter opp med massivtre.

Den første av seks lastebiler med massivtreelement har ankomment Hunn skole

Hvert element veier ca 300 kilo og alle har et eget nummer som forteller hvor i bygget de skal plasseres. Denne dagen var værgudene med oss og lossingen av elementene gikk fort unna med to kraner i arbeid.

Lossing av massivtre element levert fra Splitkon.

Første element er plassert og monteres. Med tilgang på BIM-kiosk og gode plantegninger går monteringsjobben raskt unna. Det er alltid en god følelse å se bygget starte å reise seg fra bakken, det markerer at grunnarbeidet er ferdig og bygget tar form.

Første massivtre element monteres på Hunn skole.

Det har ikke bare vært massivtre ved Hunn skole denne uka, vi har og fått en ny fagarbeider. For Erik Vist har det vært en spennende uke med fagprøve, som han gjennomførte og bestod med glans. Vi gratulerer og ser frem til å ha deg med videre som fagarbeider i GL-Bygg AS

Erik Vist; bestod denne uken fagprøven med god margin. En dyktig medarbeider og en god ressurs ute på byggeplass.

Videoen viser montering av første element, og mange flere skal det bli i dagene fremover.

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no