Besøk av 40 tiendeklassinger ute på byggeplass

Her forleden hadde vi besøk av ca 40 tiendeklassinger fra ungdomskoler i Overhalla og Namsos. Elevene var med ut til oss i regi av Olav Duun videregående skole. På Hunn skole er vi kommet så langt at de fleste håndverksfag nå er representert på byggeplassen. Elevene fikk se alt fra arbeid med forskaling, snekring, rørarbeid og elektrikere i aksjon, og kanskje var det noen av elvene som fant sitt fremtidtige yrke denne dagen.

Elevene jobber her med å få oversikt over det som vises i BIM-Kiosken

De aller fleste av våre byggeplasser er nå utrustet med BIM- kiosker (BIM er forkortelse for bygningsinformasjonsmodellering – det vil si digitale modeller av et bygg) Her kan man se hele bygningen i 3D og elvene fikk prøvd seg på kiosken før de var inne i bygget og kontrollerte at det som kom frem på BIM- kiosken stemte med de så under omvisning.

Vi syns det er supert at disse tøffe jentene ville være med og se på hvordan det er å jobbe i GL-.Bygg AS og få mer innblikk i hvordan det er å jobbe på byggeplass. Kanskje vi er så heldige å se noen av dem som lærlinger om få år.

 

Del:

Kontaktinformasjon

GL-Bygg AS
Overhallsvegen 2146
7863 Overhalla

Tlf: 74 28 08 80
E-post: firmapost@gl-bygg.no